Почивка в Керамоти с организиран транспорт - 4 нощувки със закуски

Почивка в Керамоти с организиран транспорт за 4 нощувки в хотели 2/3*** - GOLDEN SANDS, Fillipion hotel, Philoxenia hotel, Xastero hotel или Akropolis

5 дни / 4 нощувки
Цена от: 459.00 лв.
За резервации: тел. 0878980349, Класиктур ЕООД, e-mail: classictour@abv.bg

  • ПРОГРАМА
  • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Програма
КЕРАМОТИ – дълга плажна ивица и кристалнo чисто море
Тръгване от Пловдив и София
Почивка в Керамоти с организиран транспорт
за 4 нощувки в хотели 2/3*** - Golden Sands, Fillipion hotel, Philoxenia hotel, Xastero hotel или Akropolis
Период Цена на човек настанен в двойна стая
02.09 - 06.09. 2022 – 4 нощувки
дете до 9.99 г. настанено с двама възрастни
доплащане за самостоятелна стая
459.00 лева
359.00 лева
130.00 лева няма наличност
Програма:
1 ден. Отпътуване от Пловдив Дом на Културата Борис Христов 05 : 00, от София 07:00 паркинга на стадион Васил Левски посока Гърция. Преминаване през ГКПП. Пристигане в Керамоти след обяд. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж. Нощувка

2 ри – 4 ти ден. Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка.
По желание и срещу допълнително доплащане обиколка на остров Тасос Програма: Отпътуване от Керамоти с ферибот до острова (40 минути) отправяме с автобуса по панорамния път на острова, който ще ни разкрие множество красиви пейзажи, тюркоазени плажове и незабравима гледка към Егейско море. Фотопауза за снимки. По време на обиколката ще посетим фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабрика за Зехтин в селището Панагия, където ще ни разкажат подробно как се произвежда първокачествен студенопресован зехтин. След това се отправяме към столицата на острова, от където ще си направим пешеходна разходка и след това ще отпътуваме с ферибот обратно към пристанището Керамоти. Връщане отново с ферибот от Тасос до Керамоти и свободно време за плаж или обяд в някоя от чудесните рибни таверни по централната уличка.

5 ден. Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време за плаж в Керамоти. Отпътуване от Керамоти за България – Кратка почивка в Кавала и пешеходна разходка в стария град - Панагия. Пристигане в София и Пловдив вечерта.
Други
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
18 човека
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 30% от пакетната цена и доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София бул. „Княз Дондуков“ No 68, с номер 1329190051000004/2022г. с валидност от 00:00ч. на от 06.05.2022г. до 24:00ч. на 05.05.2023г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
Транспорт от София до Керамоти и обратно
Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на застрахователна компания Дженерали Застраховане
Съответния брой нощувки със закуски в хотел 2/3*** - Golden sands
Представител по време на пътуването
Лични разходи
Медицинска застраховка за лица над 65 години – 8 - 10 лева за целия престой
Доплащане за отпътуване от Пловдив 25 лева
Доплащане за самостоятелна стая - 130 лв.
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила о 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).
Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал