Еднодневна екскурзия до Букурещ

София - Плевен - Русе - Букурещ - Русе - Плевен - София

1 ден
Цена от: 51.00 лв.


Дата Цена Резервирай
25.07.2020 51 лв. Заявка
12.12.2020 51 лв. Заявка
  • ПРОГРАМА
  • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Програма
Отпътуване от София в 0:30 ч. от пл. Ал. Невски по маршрут София - Плевен - Русе – Букурещ. Пристигане в столицата на Румъния, известна още като „Малкия Париж”. Панорамна автобусна обиколка на града: площад „Унири”, Университетския площад, площад „Виктория” и площада на Революцията, фото пауза пред Парламента – втората по големина административна сграда в света, след Пентагона, Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 г. в памет на загиналите в Първата световна война, Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния. Свободно време в централната част на града.
По желание следобед – посещение на „Музея на селото”. Това е най-големият музей на открито в Европа, разположен е в парка „Херастрау” край едноименното езеро. В него са представени над 300 традиционни сгради от всички краища на Румъния - селски къщи, хамбари, дървени църкви, мелници.
Организирано групово посещение по желание /срещу допълнително заплащане/ на Двореца на Парламента – при възможност и по предварителна заявка. Отпътуване обратно за България около 17:00 ч. Пристигане в София около полунощ.
Транспорт с туристически автобус 
Водач от агенцията
Медицинска застраховка за лица до 69 г.
разходи от личен характер 
вход за Музея на селото - 10 леи за възрастни 
вход за Парламента - 40 леи
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г. - 1 лв.
Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал