ЕКСКУРЗИЯ ДО СОЛУН, 3 дни

Автобусна екскурзия – 3 дни/2 нощ. (Солун)

3 дни / 2 нощувки
Цена от: 199.00 лв.


Дата Цена Резервирай
04.09.2020 199 лв. Заявка
25.09.2020 199 лв. Заявка
  • ПРОГРАМА
  • ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Програма по дни

Ден 1
04.04.2020 - Тръгване в 07.00 ч. сутринта от паркинга до храм-паметник „Ал.Невски”, София. Пътуване към Гърция. Пристигане в Солун около обяд. Посещение на МОЛ „Mediterranean Cosmos mol” (едно чудесно място, където можете да пазарувате, да обядвате или просто да изпиете едно фрапе и да се насладите на невероятната гледка към Егейско море в един от многобройните приятни кътове за хранене и развлечения). Свободно време. След обяд - настаняване в хотела. Вечерта, по желание - вечеря в типична гръцка таверна в старинния квартал „Лададика” (с много запазени стари къщи, таверни и калдаръмени улички). Нощувка в Солун.

Ден 2
05.04.2020 - Закуска. Сутринта - свободно време с възможност за разходка по красивия Крайбрежен булевард, изпълнен с много кафенета и магазини. Разходка из новия модерен квартал Каламаря, изпъстрен с чаровни магазинчета и кафенета, откъдето се открива прекрасна гледка към морето. Разходка в централната част на Солун - пл.Аристотелес и по най-луксозната улица в Солун - ул.Тцимиски, с много елегантни и маркови магазини. Около 13.00 ч. - туристическа обиколка на града с разглеждане на забележителностите – Църквата “Свети Димитър”, Бялата кула, Крайбрежния булевард, Ротондата, Разкопките от Римските дворци, Арката на Галерий, Паметника на Александър Македонски, Крепостта, от която се открива чудесна панорама. Свободно време. Нощувка в Солун.

Ден 3
06.04.2020 Закуска. Свободно времe до обяд с възможност за разглеждане на Археологическия музей, Музея към Бялата кула и др. Около 15.00 ч. - тръгване за България. Пристигане в София вечерта.  1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • 2 нощувки със закуски в хотел в центъра на Солун;
  • транспортно, екскурзоводско обслужване и водач  от  ТО .
      2.   В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • входовете на музеите – за  тях  са необходими  около 20 евро;
  • медицинска и туристическа застраховка: 5 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71год. до 80 год. - 10 лв;
  • вечеря в типична гръцка таверна - около 20 евро.
     3. Цената 199 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 85 лв./подлежи на актуализация/
    
     4.  Начин на плащане:
              - в брой (в офиса на ТО )
              - по банков път  

Mediterranean Cosmos mol   www.mediterraneancosmos.gr/ се намира в покрайнините на Солун, на магистралата Солун-Халкидики. Сградата е много разчупена, на места покривът е открит. В мола има много магазини, кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене, супермаркет, кино и боулинг. Има много заведения за хранене с гледка към морето, където можете да похапнете или просто да изпиете по едно питие. Съвсем близо до мола (на около 50 м) има Увеселителен парк за деца.
Безспорно едно чудесно място, където може да напазарувате или просто да изпиете едно фрапе с невероятна гледка към Егейско море!

 

Информация за хотела (или подобен):

гр.Солун - хотел  Ilisia    www.hotel-ilisia.gr

Хотел Ilisia намира се в центъра на Солун, в неокласическа сграда на известната улица „Egnatia”, с лесен достъп до магазините и основните градски паметници и забележителности. Напълно реновиран, хотелът предлага модерни стаи със самостоятелни бани, сешоар, минибар, климатик, LCD телевизори. Има и бар с изглед към горната част на града.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

   ЦЕНАТА 199 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ  МИНИМУМ 40 ЧОВЕКА

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 

  ЦЕНАТА 199 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ  МИНИМУМ 40 ЧОВЕКА

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал