екскурзия до ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ - самолетна

Самолетна екскурзия – 15 дни/13 нощ. (БАРСЕЛОНА, МАДРИД, ТОЛЕДО, ГРAНАДА, КОРДОБА, СЕВИЛИЯ, ЛИСАБОН, СИНТРА, ЕЩОРИЛ, САЛАМАНКА, САРАГОСА )

15 дни / 13 нощувки
Цена от: 2595.00 лв.
За резервации: тел. 0876004123, ХотелТВ, e-mail: office@newwave.bg

Дата Цена Резервирай
26.04.2021 2695 лв. Заявка
 • ПРОГРАМА
 • ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Програма по дни

Ден 1
Среща на летище София, Терминал 2 в 16.00 ч. Самолетен полет София – Барселона в 18.20 ч. с “Wizz air”. Пристигане в Барселона в 20.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Барселона.

Ден 2
Закуска. Следва туристическа обиколка на Барселона с посещение на Парка “Гюел” и Църквата “Саграда фамилия”; Площад “Испания”, испанското село “Пуебло Еспаньол”, Олимпийския комплекс и Квартала “Барселонета”. Вечерта - възможност за разходка по “Рамбла” – най-известната улица на Барселона. Нощувка в Барселона.

Ден 3
Закуска. Разглеждане на “Готическия квартал” с Катедралата на Барселона. Свободно време. На обяд се тръгва към Мадрид. Нощувка в Мадрид.

Ден 4
Закуска. Туристическа обиколка на Мадрид и разглеждане на забележителностите - музея “Прадо”, Кралския дворец и красивите площади “Пласа Майор”, “Дел Сол” и “Испания” с Паметника на Сервантес. Свободно време. Нощувка в Мадрид.

Ден 5
Закуска. Екскурзия до Ескориал и "Долината на падналите”. Свободно време. Вечерта, при възможност и по желание - посещение на корида. Нощувка в Мадрид .

Ден 6
Закуска. Тръгване към Толедо - първата столица на Испания, където имате възможност да посетите стария град и да разгледате Катедралата и Музея на Ел Греко. Продължаваме пътуването към Гранада. Възможност за вечерна разходка в Гренада. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Посещение на известния Дворец “Алхамбра”. Около обяд – тръгване към Кордоба, където разглеждаме старинния град и посещаваме изключително интересната Катедрала-джамия “Мезкуита”, Двореца “Алказар” и Синагогата. Свободно време. Нощувка в Кордоба.

Ден 8
Закуска. Тръгване за Севиля. Туристическа обиколка на града с разглеждане на Катедралата, Хиралдата и известния дворец “Алказар” – шедьовър на мавританското изкуство. Привечер, по желание - разходка с корабче по река Гуадалкивир. Вечерта, по желание - посещение на типичното за Испания и Севиля “Фламенко шоу”. Нощувка в Севиля.

Ден 9
Закуска. Разглеждане на Площад “Испания”. Свободно време в Севиля. След обяд – продължаваме към гр. Лисабон, Португалия. Нощувка.

Ден 10
Закуска. Обиколка на Лисабон с посещение на: Квартала “Алфама” – старинната част на града с Катедралата “Са”, Крепостта “Сен Жоржи” и Манастира “Жеронимуш” с гроба на Васко да Гама и др. Свободно време. Нощувка в Лисабон.

Ден 11
Закуска. Екскурзия до Синтра с посещение на “Паласио реал”. Продължаваме към Кабо да Рока – най-западната точка на Европа и на курорта Ещорил. Разглеждане и свободно време в курорта. Нощувка в Ещорил.

Ден 12
Закуска. Пътуване до Саламанка. Свободно време. Вечерна разходка. Нощувка в Саламанка.

Ден 13
Закуска. Пътуване към Барселона, като по пътя, при възможност, спираме в Сарагоса. Разглеждане на Сарагоса (около 1-2 часа). Нощувка в Барселона.

Ден 14
Закуска. Пътуване към Барселона. Своободно време в Барселона. Трансфер до летището. В 21.30 ч. - самолетен полет Барселона – София с “Wizz air”.

Ден 15
Пристигане на летище София в 01.20 ч. 1. В ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетни билети София – Барселона и Барселона –  София с “Wizz air”;
 • летищни такси – 137 лв/ 70 евро (04.01.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 13 нощувки със закуски в хотели 3*;
 • 3 нощувки в Барселона
 • 3 нощувки в Мадрид
 • 1 нощувка в Гренада
 • 1 нощувкав Кордоба
 • 1 нощувка в Севиля
 • 2 нощувки в Лисабон
 • 1 нощувка в Ещорил
 • 1 нощувка в Саламанка
 • екскурзоводско обслужване и водач от страна на ТО.
 • транспорт в Испания и Португалия.
 
 1. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 10 000 евро - 23 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 46 лв;
 • допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 • входовете на музеите и таксата за корабчето в Севиля - необходими са около 100 евро; 
 
 • допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се на място):
         - вход за посещение на корида - около 15 - 20 евро (5-ти ден)
            - разходка с корабче по река Гуадалкивир - .......... (8-ми ден)
            - посещение на “Фламенко шоу” - около 25 - 30 евро (8-ми ден)
 
 3.Цените  2 595лв/ 2 695 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 390 лв.-/подлежи на актуализация/

ЦЕНИ:
2 595 лв - при нощувки в хотели 3* близо до Барселона и около Мадрид
2 800 лв  - при  нощувки в хотели 3* в Барселона и в Мадрид
 
 
*Забележки:
1.Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2.За полетите лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 04.01.2020 г.
4.Входовете на посещаваните обекти се плащат на място.         
5.Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
офиса на туроператора.
6.Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
 
*Забележка: Цените на допълнителните мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 04.01.2020 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
 
4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 200 лв
 

 

 
 
 


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  2 595 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15ЧОВЕКА. ПРИ  ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  2 695 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  2 595 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15ЧОВЕКА. ПРИ  ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  2 695 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал