ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ – ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021 / ДАТИ: 01.05.2021 – 08.05.2021

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 1561.00 лв.
За резервации: тел. 0876004123, ХотелТВ, e-mail: office@newwave.bg

 • ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
 • ПРОГРАМА
 • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Изберете хотели за резервация по програмата

BLUE SEA PUERTO RESORT TENERIFE

BLUE SEA PUERTO RESORT TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 1561.00 лв.

BLUE SEA LAGOS DE CESAR HOTEL TENERIFE

BLUE SEA LAGOS DE CESAR HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 1663.00 лв.

GF ISABEL HOTEL TENERIFE

GF ISABEL HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 1687.00 лв.

GF FANADE HOTEL TENERIFE

GF FANADE HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 1705.00 лв.

BEST JACARANDA HOTEL TENERIFE

BEST JACARANDA HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 1717.00 лв.

SOL TENERIFE HOTEL

SOL TENERIFE HOTEL
Испания, Тенерифе

Цена от 1729.00 лв.

THE BEST TENERIFE HOTEL

THE BEST TENERIFE HOTEL
Испания, Тенерифе

Цена от 1772.00 лв.

MELIA JARDINES DEL TEIDE

MELIA JARDINES DEL TEIDE
Испания, Тенерифе

Цена от 1944.00 лв.

GF GRAN COSTA ADEJE TENERIFE

GF GRAN COSTA ADEJE TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 2078.00 лв.

BOTANICO HOTEL TENERIFE

BOTANICO HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 2128.00 лв.

JARDIN TROPICAL HOTEL TENERIFE

JARDIN TROPICAL HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 2314.00 лв.

GF VICTORIA HOTEL TENERIFE

GF VICTORIA HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 2355.00 лв.

BAHIA DEL DUQUE HOTEL TENERIFE

BAHIA DEL DUQUE HOTEL TENERIFE
Испания, Тенерифе

Цена от 2934.00 лв.
Програма
01.05.2021 - 1’ ви ден Излитане от летище София в 09.00 ч. с директен полет до остров Тенерифе. Пристигане нa острова в 12.50 ч. и трансфер до избрания хотел. Информационна среща с представители на агенцията партньор с цел запознаване с допълнителните екскурзии, както и записване за тях. Нощувка.

02.05.2021 - 2’ри ден Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Обиколка на Острова (възрастен - 60 евро). Нощувка.

03.05.2021 - 3’ти ден Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Разходка с яхта (възрастен - 65 евро). Екскурзията е полудневна. Тенерифе е едно от малкото места в света, където целогодишно съжителстват китове и делфини. На яхта с платна ще се насладите на цялото западно крайбрежие на Тенерифе, включително скалите Лос Гигантес, които са далеч от най-живописния бряг на острова. По време на това плаване ще имате отличния шанс да видите китове и делфини в естествената им среда. Нашата живописна спирка за плуване ще бъде на Маска бей. Екскурзията също така включва обяд и безплатен бар (бира, вино, безалкохолни напитки). Нощувка.

04.05.2021 - 4’ти ден Закуска. Свободно време, по желание екскурзия до вулканът “Тейде” (възрастен - 40 евро). Екскурзията е полудневна. Тази фантастична обиколката започва с изкачване от морското равнище до 2370 м. в "Национален парк Cañadas", където ще откриеме най-високият връх в Испания. Походът ще бъде от южната страна на острова, където боровата гора преминава в потоците лава, слизащи от вулкана. Пътуването е през разнообразие от пейзажи, всички с впечатляващ изглед и живописни селца като Vilaflor (което се счита за най-високото село в Испания), ще стигнем "Cañadas", и тук ще намерите впечатляващ лунен пейзаж, който е включен в много филми на Холивуд. В подножието на вулкана, на 3550 м. ще имате възможността да се насладите на красивите гледки на "Долината Ucanca". Продължавайки нататък, ще преминете през един от най-големите кратери в света. Лифтът не е включен в цената. Нощувка.

05.05.2021 - 5’ти ден Закуска. Свободно време или възможност за екскурзия до: Лоро Парк (възрастен - 55 евро) Лоро парк е световноизвестен, приключенски и с голямо разнообразие животински парк на Канарските острови. Открийте Антарктика в „Planet Penguin”, който включва айсберг с над 200 пингвини. Отделете време за „Orca Ocean” шоу, за да се насладите на силата и ловкостта на косатките. Ще бъдете изумени от акробатиката на делфините. Нещо повече, морските лъвове ще ви накарат да се смеете, а ярко оцветените папагали ще летят около вас. И не забравяйте да се разходите по пътеките с буйна растителност, където ще откриете птици и животни от всички краища на Земята. Нощувка.

06.05.2021 - 6’ти ден Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Остров Ла Гомера (възрастен–94 евро) От пристанището на Лос Кристианос стигаме до Сан Себастиан де ла Гомера, столицата на острова. Преминаваме през "Църквата Асунсион" и "Ермитажа на Сан Себастиан". Продължаваме до "Мирадор де лас Карбонарас", където ще спрем за снимки. След това ще продължим до "Ел Кедро", който минава през " Националния парк Гарахонай", част от ЮНЕСКО. През "Ла Палмита" пристигаме в малкото селце "Лас Росас", където имаме включен обяд. След обяд, продължаваме до красивото село Хермигуа, а след това ще се върнем до Сан Себастиан, където ще имате свободно време за посещение на останките от укрепленията на Христофор Колумб. Вечеря. Нощувка.

07.05.2021 - 7’ми ден Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Замъкът на Сан Мигел (възрастен - 68 евро). Замъкът на Сан Мигел е впечатляваща конструкция от 6000 кв. м и е направен от специален канарски камък, с кули с височина с повече от 16 м и допълнителна площ от 20000 кв м. Още при пристигането ще почуствате автентичния средновековен свят. Входът е декориран с исторически брони, мечове от средновековната епоха. Графът, Дон Родриго и неговата дъщеря, младата контеса ще ви посрещнат в замъка. Ще ви отведат до залата, където ще се проведат битки и игри в присъствието на кралското семейство. По време на турнира ще ви бъде сервирано както по време на средновековието. Вечеря. Нощувка.

08.05.2021 - 8’ми ден Закуска в хотела. Трансфер до летището за директен полет до София. Излитане в 15.00 ч. и кацане в София в 22.30 ч.
Допълнителни екскурзии
Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.
Покритие на застраховката / Сума за плащане
М/у 5000 лв и 6000 лв – Премия 306 лв
 
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
• Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
• Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
• Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 
Какво не покрива застраховката?
• Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
• Опит за самоубийство или самоубийство;
• Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
• Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
• Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;
За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!
 
Часова разлика по време на пътуването между: 
София, България и Танзания, о-в Занзибар е +1 час  
 
Условия за записване: 
• Депозит в размер на 500 лв на човек; 
• Доплащане до 01.03.2021 г. ; 
• Цената е валидна при минимум 10 туриста; 
• Срок за уведомление за непровеждане на пътуването при ненабран минимален брой участници – 30 дни преди заминаването;  
• Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.. 
• Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.65 лв. . При увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане. 
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата; 
 
Необходими документи: 
• Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане; 
• За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители! 
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки. 
 
Срокове за анулации и неустойки:  
• При наличие на повече от 50 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;  
• Между 50-ия и 31-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит;  
• При по-малко от 30 дни преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията. 
  
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. 
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 15.03.2021г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите. 
  
Пътуване на лица с ограничена подвижност: 
Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност. 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА ОСТРОВ ЗАНЗИБАР 
Заявяват се и се заплащат в България, най-късно с доплащането на пакета; 
Водачът придружава групата по време на екскурзиите и помага с превода; 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА О-В ЗАНЗИБАР 
• заявяват се и се заплащат в България, най-късно с доплащането на пакета; 
• посочените цени важат при минимум 10 човека;  
• водачът придружава групата по време на екскурзиите и помага с превода; 
 
Полудневна екскурзия до гората Jozani (около 3 часа) 
Паркът Jozani се намира на около 35 км юго-западно от столицата, на около 1000 хектара площ. Това е най-голямата защитена зона на острова, в която преди можеха да се видят леопарди и антилопи. В момента на територията на парка се намира една от найзастрашените популации на червените маймуни колобуси. Те са изключително фотогенични и приятелски настроени, така че ще можете да ги видите отблизо. Друго интересно място за посещение тук, е мангровата гора.  
Моля не пипайте и не хранете животните.  
Цена: при минимум 10 туриста – 50 евро на човек. 
 
Синьо сафари (около 6 часа) 
Целодневният тур се провежда в южната част на острова. Отпътуване към селището Фумба, от където ще се качим на дървената ръчно направена яхта, с която ще се придвижваме днес в защитената зона на залива Minai. Ще имаме възможност да се гмуркаме, да плуваме в кристалните води на океана, ако имаме късмет ще видим и делфини, ще правим слънчеви бани на някой от пясъчните коси насред океана, и ще се любуваме на кораловите рифове с оборудване, което може да получим на място (безплатно). По време на прилива, ще отидем до скритата в мангровите гори на остров Kwale лагуна. Ще се върнем във Фумба с традиционното за местните плавателно средство – ръчно изработена лодка с платно.  
В цената има включен обяд с безалкохолни напитки и бира, както и местни морски специалитети, приготвени специално за вас като риба, калмари, омари, също така и много богато разнообразие на екзотични плодове.  
Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви и калъфи за фото апарати и телефони. 
Цена: при минимум 10 туриста – 90 евро на човек. 
 
Затворническия остров (около 3 часа).
Островът се вижда от Стоун Таун и се намира на около 30 мин път с лодка. Изключително приятно място за релакс, почивка или гмуркане, обиколката ще се хареса на всеки, който иска да разнообрази престоя си. Островът носи името си от затвора, който е построен на него през 1893г, но никога не е бил използван по предназначение. Голямата атракция на острова са огромните костенурки, донесени тук от Сейшелите от Шейх Саид Маджит през 20-те години на 19в. Връщане в хотела. 
Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви и калъфи за фото апарати и телефони. Моля не пипайте и не хранете костенурките. Нощувка.
Цена: при минимум 6 туриста – 49 евро на човек. 
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088466/13062010010318 на ЗК „Лев Инс”АД
 • Самолетен билет с чартърен полет София - Тенерифе – София, с такси и кетъринг, багаж 20 кг.
 • трансфери летище - хотел - летище
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база
 • Обслужване на място на български език
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, включваща COVID 19
 • Туроператорът поема теста на връщане за освобождаване от карантина. На летището ще има представител на лабораторията и пробите се вземат на място. По този начин клиента не се ангажира да пътува до лабораторията и да чака ред за пробите. Лабораторията уведомява РЗИ за резултата от теста.
 • допълнителни екскурзии, които се резервират и заплащат от България.
Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал